Advertising

Hip Hop Jawa Soimah feat Kontra yang Kocak



Siomponk.Com - Pernah suatu saat aku ndengerin sebuah lagu Hip Hop yang lirik lagunya menurutku Lucu. Lagu ini dinyayikan oleh artis Soimah Pancawati bareng dengan Kontra. Lagu ini dalam lirik lagu bahasa jawa yang agak cepat, jadi saat mendengarkannya juga sedikit serius agar terdengar kalimat-kalimatnya dengan jelas.

Berikut ini Lirik lagu Hip Hop Jawa Soimah feat Kontra : Kurang Ayu Opo Kurang Sexy
S> Mas,,opo aku iki isih kurang ayu,
Opo kurang seksi tho mas?

S> Kemut-kemut aku mung mikirke kowe Saben bengi lunga-lunga jarene pamite ronda Tak delok catetanmu ronda lha kok jenengmu ra ono Alesane ngganti konco mergo saiki ra iso Pikiranku bingung, wetengku kembung Ngerti jerawatku sing gedhe-gedhe koyo jagung Jare pamit ronda lha kok golek randa Opo ora mangkel ngerti ngono kuwi? Ngono koq jare cinta setengah mati

K> Wah kowe kuwi senengane nggedhe-gedheke jan Masalah cilik wae dadikne gedhe Mbok ojo ngono tho, sakpenake dhewe Tresnaku mung kowe
S> Ah ngapusi ben aku ra lara ati Ben aku ora nesu terus ora bunuh diri? K> Weh iki tenan ik, aku ra ngapusi Sum'pah wani mati

S> Mas,opo aku iki isih kurang ayu,Opo kurang seksi tho mas?
K> Kowe pancen seksi, Kowe pancen ayu, Ning ojo mecucu

S> Welah kok malah ngonekke aku mecucu?
K> Aduh sayang iki guyon ojo kowe nesu-nesu
S> Lha nyatane kok wani ngonekke aku mecucu
K> Walah walah iki guyon ojo tambah nesu-nesu Sirahku puyeng
S> sirahku yo puyeng Ngemat-matke donya rasane koyo mubeng Pating petanting, ngasi mules ning weteng Ngerti werna putih mbalik dadi ireng K> Wah nek kui yo pancen katarak kowe bu

S> Mas, opo aku iki isih kurang ayu,Opo kurang seksi tho mas?

S> Cemburu! Aku karo kowe Dandan kalis malam minggu nggandeng cewek mlaku-mlaku aduh! Cemburu! Nganti abang rupaku Malah tok kenalke de'e yen aku iki budhemu Opo kowe ora mikir anakmu wis gedhe-gedhe Opo pancen uwis kenthir mergo akeh penggemare Mbok yo eling jaman biyen nalika isih do kere Ngenterke aku, nunggoni sandalku, heheh Ngono kok ngguayamuuuu!!!

Cemburu! Aku karo kowe Dandan dadis malam minggu nggandeng cewek mlaku-mlaku aduh! Cemburu! Nganti abang rupaku Malah tok kenalke de'e yen aku iki budhemu Opo kowe ora mikir anakmu wis gedhe-gedhe Opo pancen uwis kenthir mergo akeh penggemare Mbok yo eling jaman biyen nalika isih do kere Ngenterke aku, nunggoni sandalku, heheh Ngono kok ngguayamuuuu!!!

K> Wis tho rasah diseneni e Iki mung sekedar nggo aksi-aksi koq Daripada ra ono kegiatan sehari-hari Wis ra tak baleni
S> Hahahah, nek ra konangan yo mboh Wong lanang saiki ki diuja mung mangani tandurane tangga
Lha rak iyo tho?

S> Mas, isih kurang piye? Mbok gek cepet rene, iki dinganokke tho mas... mas mas gek cepet tho, ojo suwe suwe... Se'lak pengen ngombe...

Poro rawuh meniko pancen hajigur tenan oq!

Mas, opo aku iki isih kurang ayu,Opo kurang seksi tho mas?
Untuk anda yang ingin memiliki lagunya, anda bisa mencarinya di Indowebster karena saya sudah meletakkannya disana.

Semoga lagu Hip Hop Jawa Soimah feat Kontra : Kurang Ayu Opo Kurang Sexy ini dapat menghibur anda.
Salam...


▶ INFO ARTIKEL :
OLEH:
LABEL: Review Musik,
JUDUL: Hip Hop Jawa Soimah feat Kontra yang Kocak
URL: http://www.siomponk.com/2013/11/hip-hop-jawa-soimah-feat-kontra-yang.html
Loading...

Written by : - Part Time Blogger

author-photo Hal terpenting dalam pacaran adalah bukan dari Perbedaan Umur...
Tapi yang terpenting adalah Perbedaan Kelamin...

Follow On : Facebook | | Blogger

0 Response to "Hip Hop Jawa Soimah feat Kontra yang Kocak"

Poskan Komentar

PERATURAN BERKOMENTAR:

- Gunakan BAHASA yang baik dalam berkomentar
- Dilarang SPAM dalam berkomentar
- Dilarang SARA dan SARU dalam berkomentar
- Dilarang OOT dalam berkomentar

Jika terdapat hal demikian pada komentar anda, kami akan menghapus komentar anda tersebut.